نردههای شیشهای در سالهای اخیر به عنوان یک گزینهی شیک و مدرن برای جایگزینی به جای نردههای سنتی محبوبیت بسیار زیادی پیدا کردهاند. آنها ظاهری شفاف و مدرن ارائه می دهند که می تواند جذابیت زیبایی شناختی هر ملک را افزایش دهد، در حالی که طیف وسیعی از مزایای عملی را نیز ارائه میدهد.
در این مقاله، مزایای نردههای شیشهای، انواع نردههای شیشهای موجود در بازار، بهترین گزینههای خرید و برخی از ملاحظات مهمی که در انتخاب و نصب نرده شیشهای باید در نظر داشته باشید را بررسی خواهیم کرد.
یکی از مزیتهای اصلی نردههای شیشهای جذابیت زیبایی شناختی آنهاست. نردههای شیشهای ظاهری تمیز و مدرن ارائه میدهند که می تواند طیف وسیعی از سبکهای معماری را تکمیل کند. آنها همچنین می توانند منظرهای بدون مانع از مناظر اطراف ارائه دهند که اگر باغ زیبا یا منظرهای زیبا داشته باشید میتواند مفید واقع شود.
یکی دیگر از مزایای نردههای شیشهای دوام آنهاست. نردههای شیشهای معمولاً از شیشه ایمنی مقاوم و پایههای فولادی مقاوم و زد زنگ ساخته میشوند که برای مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی سخت و مقاومت در برابر ضربه طراحی شدهاند. این آنها را به گزینهای عالی برای املاک واقع در مناطق با باد شدید یا بارندگی شدید تبدیل میکند.
نردههای شیشهای نیاز بسیار کمی به مراقبت و نگه داری دارند. بر خلاف نمونه نردههای مشابه که سنتی هستند، و ممکن است نیاز به رنگآمیزی، لکهگیری منظم و یا حتی تعویض داشته باشند، نردههای شیشهای را میتوان به راحتی با یک پاک کردن ساده با استفاده از مواد شوینده ملایم و آب تمیز کرد. این باعث می شود آنها برای صاحبان خانههای پرمشغلهای که زمان یا تمایلی برای حفظ نردههای خود ندارند، گزینهای عالی باشند. ضمن این که راحتی در اتصال و نصب این نرده نیز سبب میشود در انتخاب خود مطمئن شوید. فراموش نکنید که این ظاهر و طراحی مدرن میتواند نه تنها بر روی زیبایی بلکه حتی بر روی ارزش ملک شما نیز تاثیر گذار واقع شود و آن را نسبت به مابقی ملکهای ساخته شده خاص و متفاوت قرار دهد.
درست است که تا به حال از مزایای فراوان این نردهی کاربردی برایتان گفتهایم. ولی فراموش نکنید که هیچ سازهای بدون عیب و نقص نیست و متاسفانه این نرده نیز مستثنا نخواهد بود.
متریال و جنس شیشه و پایههای فولادی استفاده شده در این نرده بسیار اهمیت داشته و در کیفیت، ماندگاری و در نهایت زیبایی آن بسیار تاثیر خواهد گذاشت. اگر شما از متریالهای نارمغوب درپایههای فولادی آن استفاده کنید، عمر و مقاومت نرده به نسبت حالت عادی آن به شدت کاهش مییابد و در نتیجه مجبور می شوید دائما هزینهای را بابت تعمیر و نگهداری آن پرداخت کنید. شیشههای مقاوم و ضد ضربه به دلیل جنس با کیفیت و تکنولوژی خاصی که هنگام ساخت آنها استفاده شده، هزینهی بسیار بالاتری را در بر خواهند گرفت و فراموش نکنید که حتی مقاوم ترین شیشهها هم احتمال شکستن خواهند داشت و ممکن است روزی خورد شوند. ضمن این که علارغم اتصال نسبتا راحت این نرده، اگر از تیم حرفهای و مجربی استفاده نکنید، هیچ تضمینی نیست که در ادامه مشکلی برای این نرده به وجود نخواهد آمد و ممکن است به صورت ناگهانی و غیر منتظره دچار مشکل و خرابی شود. و اگرچه که نظافت آن بسیار ساده و راحت خواهد بود، ولی فراموش نکنید که اگر نرده در موقعیتهای مختلف ساختمانی مانند بالکن و لبههای مرتفع استفاده شوند، نظافت و رسیدگی به آن سخت و خطرناک خواهد بود.
در نهایت با همهی نکات مثبت و منفی و مزایا و معایب گفته شده، این شما هستید که تصمیم میگیرید که این نرده ارزش خرید و استفاده را خواهد داشت یا خیر. اما هنوز برای تصمیم گیری کمی زود است و پیشنهاد میکنیم قبل از تصمیم گیری تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
انواع مختلفی از حصار شیشهای موجود است که هر کدام ویژگی ها و مزایای منحصر به فرد خود را دارند و در این بخش صرفا نردهها را با توجه به نوع چارچوب و قاب و اتصالات استفاده شده به شما معرفی خواهیم کرد.
نرده شیشهای فریم لس یک گزینه محبوب برای کسانی است که خواهان ظاهری شیک و مدرن هستند. این نوع حصار از شیشه ایمنی مقاوم ساخته شده است که با گیرههای فولادی ضد زنگ یا اسپیگوتها در جای خود نگه داشته می شود. عدم وجود قاب و ستون خاصی در حاشیه این نرده به این معنی است که حصار تقریباً نامرئی به نظر میرسد و منظرهای بدون مانع از مناظر اطراف ارائه میدهد. این نرده ها بدون قالب فلزی کنار هم و محکم به دیوار و زمین اتصال پیدا کردهاند.
نرده شیشهای نیمه بدون فریم مشابه نرده شیشهای بدون فریم است، اما با اضافه شدن یک قاب در اطراف محیط پانلهای شیشهای. این نوع نردهها گزینه خوبی برای کسانی است که میخواهند حصار کمی نمایانتر باشند، اما همچنان میخواهند ظاهری مدرن و شیک داشته باشند. این نردهها به نوبهای ترکیبی از نردهی شیشهای بدون قاب و قابدار هستند که با ستونهایی فلزی صفحات شیشهای را از هم جدا کرده و به زمین متصل میکند.
حصار شیشهای قابدار یک گزینه سنتیتر است که دارای یک قاب فلزی(که بسته به نوع طراحی و برآورد قیمت مورد نظر جنس آن تغییر میکند) در اطراف هر پانل شیشهای است. این نوع نرده برای کسانی که میخواهند نردههای قابل رویتتری داشته باشند، یا میخواهند با سبک نردههای موجود خود مطابقت داشته باشد، گزینه خوبی است. ضمن این که به دلیل حفاظ و قاب فلزی، مقاومت و طول عمر این نرده به نسبت دو حالت قبلی بیشتر و بوده و بسیار قابل اعتماد است.
انواع مختلفی از حصار شیشهای موجود است که هر کدام ویژگیها و مزایای منحصر به فرد خود را دارند و در این بخش صرفا نردهها را با توجه به جنس و متریال استفاده شده در آن برسی و معرفی خواهیم کرد.
صفحات شیشهای استفاده شده در نردههای شیشهای معمولا باید از شیشههایی ساخته شده باشد که مقاومت به ضربهی بیشتری داشته و در برابر خط و خشهای غیرمتظره نیز دوام و مقاومت خوبی از خود نشان بدهد. برای همین نیز از شیشههایی با جنس سکوریت یا لمینت استفاده میکنند که استحکام و مقاومت بسیار مطلوبی داشته و به همین در جهت برای استفادههای امنیتی نیز مانند باجههای مراجعه به بانک ها و یا فروشگاههای بزرگ(مانند فروشگاه های طلا و جواهری) نیز استفاده میشود.
شیشه سکوریت که در مقابل ضربه استحکام بالایی داشته، در صورت شکستن نیز قطعات تیز و خطرناک نخواهد ساخت و به شکل تکههای ریز و کوچک با لبههای نرم و صاف بر زمین میافتد.
پس از این که این شیشه را در معرض دمای بسیار بالا گذاشته آن را به سرعت سرد مینمایند که در نتیجهی این کار سطح رویی شیشه که بر اثر گرمای زیاد، حالتی خمیری پیدا کرده، با شوک سرمایی سفت میشود و در عین حال داخل شیشه با سرعت پایین تری به سبت سطح رویی شیشه دمای خود را از دست میدهد.
شیشه لمینت هم مانند سکوریت در مقابل ضربه استحکام بالایی داشته، در صورت شکستن نیز قطعات تیز و خطرناک نخواهد ساخت و به شکل تکه های ریز و کوچک با لبههای نرم و صاف بر زمین می افتد و به همین دلیل از آن در شیشههای اتومبیلها، مناطق امنیتی و فروشگاهی و سایر محلهای مانند آن استفاده میشود. ضخامت این شیشه در حالت عادی بین ۴ تا ۲۰ میلی متر میباشد.
اگر چه مراحل تولید شیشه لمینت شده مانند سکوریت نیست و ابتدا یک لایه به نام پلی وینیل بوتیرال را در میان لایههای شیشه میگذارند. این لایه سبب میشود مقاومت در برابر ضربه این شیشه افزایش پیدا کرده و در صورت شکسته شدن، این لایه از ریزش قطعات تیز و خطرناک شیشه و ایجاد صدمات جدی به افراد نزدیک در نواحی اجتناب خواهد کرد.
از هر دو نوع شیشه اشاره شده در نردههای شیشه ای استفاده میشود.
اندازه و ابعاد صفحات شیشهای به کار رفته در نردههای شیشهای، مسلما با توجه به متراژ و مساحتی که شما در ملک خود استفاده خواهید کرد، تغییر میکند اما به صورت کلی ما یک ابعاد استاندارد و معقول را که به صورت معمول استفاده میشود را به شما معرفی خواهیم کرد.
برای نردههای شیشهای بدون قاب حداکثر طول و ارتفاع صد و بیست سانتی متر، و برای عرض و پهنای آن درنهایت صد و هشتاد الی صد و نود سانتی متر سانتیمتر، و قطر و ضخامت ده الی دوازده میلی متر را پیشنهاد میکنند تا ضعف نرده به خاطر نبود قاب و پایههای فلزی خاصی جبران شود.
برای نردههای شیشه ای نیم قاب حداکثر طول و ارتفاع صد و بیست سانتی متر، و برای عرض و پهنای آن درنهایت صد و شصت الی صد و هشتاد سانتی متر، و قطر و ضخامت ده میلی متر را پیشنهاد میکنند تا از استحکام نرده اطمینان حاصل شود.
لازم به ذکر است که در شرایط مختلف میتوان امکان نصب صفحات در سایز ها و اندازههای غیرمعمول و شخصی سازی شده نیز در شرایط و سازه های مورد نظر شما وجود دارد. گرچه پیشنهاد میشود قبل از اقدام به کار با افراد متخصص در این زمینه مشورت گرفته و سپس با اطمینان خاطر اقدام به تغیرات نمایید.
همانند مولفههایی مانند استحکام و متراژ، قیمت نردههای شیشهای نیز به متغییرهای مختلفی بستگی دارد. اندازه و سایز صفحات شیشهای، جنس و متریال استفاده شده در شیشه و پایههای فولادی و یراق آلات ذکر شده، هزینه رنگ و نگهداری نردهها، متراژ نرده مورد نیاز، موقعیت و محل اتصال و نصب نرده شیشهای ( که باتوجه به سطح دشواری انتخابی هنگام اتصال تغییر میکند ) و نوع دستهی نرده انتخابی ذکر شده (نظیر نرده های بدون قاب، نیم قاب و قابدار) و سایر مواردی که در هنگام سفارش یا اتصال نرده پیش می آید، هزینهی کلی نرده مشخص خواهد شد.
فراموش نکنید که برآورد قیمت نرده همانند سایر موارد ذکر شده یک کار خود خوانده و ساده نیست و بدون مشورت با افراد با تجربه در این زمینه و تحقیقات کافی نباید اقدام به انجام کاری کرد، چرا که ممکن است موجب بروز اتفاقات و حوادث تلخی شود که درست و برطرف کردن آن بسیار سخت و هزینه بر خواهد بود.
هنگام انتخاب و نصب حصار شیشهای باید چندین نکته مهم را در نظر داشت.
در مرحله اول، مهم است که اطمینان حاصل شود که پانلهای شیشه ای از شیشه ایمنی مقاوم ساخته شدهاند. این نوع شیشه به گونهای طراحی شده است که در برابر ضربه مقاوم بوده و نسبت به شیشه معمولی احتمال شکستگی آن کمتر است.
در مرحله دوم، مهم است که اطمینان حاصل شود که حصار توسط یک متخصص نصب شده است. حصار شیشه ای نیاز به اندازه گیری و نصب دقیق دارد و مهم است که از نصب صحیح نرده اطمینان حاصل شود تا ایمنی و دوام آن تضمین شود.
در نهایت، مهم است که قوانین و الزامات محلی برای حصار شیشهای در منطقه خود را در نظر بگیرید. برخی از مناطق ممکن است الزامات خاصی برای ارتفاع و طراحی نردههای شیشهای داشته باشند، بنابراین مهم است که قبل از نصب حصار شیشهای با شورای محلی یا مقامات ساختمانی خود مشورت کنید.
نتیجه
نردههای شیشهای طیف وسیعی از مزایای را ارائه می دهند، از جمله جذابیت زیبایی شناختی، دوام و نیازهای کم نگهداری. انواع مختلفی از حصار شیشهای موجود است که هر کدام ویژگیها و مزایای منحصر به فرد خود را دارند. اگرچه با توجه به معایب و موانع گفته شده هنگام خریداری و نصب این نرده، لازم به ذکر است که هنگام انتخاب و نصب حصار شیشهای، مهم است که اطمینان حاصل کنید پانلهای شیشه ای از شیشه ایمنی مقاوم ساخته شدهاند، و همچنین نرده توسط یک متخصص نصب شده است و شما با هر گونه مقررات یا الزامات محلی مطابقت دارید. و درنهایت با در نظر گرفتن این ملاحظات، حصار شیشهای می تواند افزودنی شیک و کاربردی برای ملک شما باشد و با اطمینان خاطر میتوانید از زیبا و مقاوم سازی خانه خود لذت ببرید.
شما می توانید برای ارتباط با کارشناسان ما و دریافت مشاوره به اینجا کلیک کنید.